Абонирай се

Парфюми с дъх на лято

Публикувано от admin 14.07.2017 0 Коментар(а)

Всеки сезон си има своят аромат, за това оставете пролетните си парфюми настрана и отворете нова ароматна страница от годината си. Смесете летния сладко-солен вкус с прецизно подбрани аромати и се превърнете в акцента на летните преживявания.

От най-разпространените до бутикови парфюми, ние сме подбрали най-изтънчените нови аромати, които карат тялото ви да ухае страхотно, освежава ви и ви зарежда.

Charlotte Ronson Rollerball Oil

Аромат, който перфектно пресъздава един ден на плажа. Лятна смесица от свеж цитрус, морска сол и леко докосване на кокосов лосион, той е представен като дълготрайно масло, което ще бъде част от целия ви плажен и наситен с приключения ден.

Be Delicious

Свежият аромат на зелена ябълка има само един сезон. И това е лятото. Към аромата му бихте могли да осетите леки нотки на грейпфрут и бели цветове, които само подсилват летния вкус.

Tocca Violette

Този аромат е вдъхновен от Париж през пролетните месеци и представлява шикозна смес от пресен бергамот, африканска виолетка и касис.

Estee Lauder Modern Muse Chic

Композицията на Modern Muse Chic е изкусителна комбинация от цветни, плодови и дървесни аромати. Създаден, за да вдъхне увереност на модна икона във всяка дама. Той отлично съдейства за изразяване на вашата отличаваща се индивидуалност.

The Scent of Departure Fragrances

Готови ли сте да летите? Ако не ви се отдаде възможност да стигнете до Лос Анджелис, Токио или Лондон това лято, напръскайте се с един от тези парфюми, вдъхновени от аромати, напомнящи бърза мини-ваканция. Уханието на гардения или разтоварващите нотки на зелен чай и лотос, ще ви освежат, а ароматът на Ърл Грей и дървесен мъх ще ни накара да си представим, че пием чай с кралицата.

Hugo Boss Hugo Woman Extreme

С този аромат лесно можеш да демонстрираш увереността си. Плодово съчетано с цветни аромати издава една истинска женственост. Нежно ухание, което придава усещането на завладяващ баланс между чувственост и сила.

Колекция Ralph Lauren Big Pony

Кутия с четири игриви аромата, вариращи от свеж цитрусов, закачлив тропически до сладък флорален и пикантен ориенталски, които да съответстват на настроението ви. Те са чудесни летни парфюми, които винаги можете да вземете със себе си.

Bond No. 9 Sag Harbor

Създадена е опияняваща композиция от бръшлянови листа, грозде от Лонг Айлънд и кехлибар. Тези аромати могат не само да подчертаят една стилна женственост, но и не особено тайно да загатнат за силата под повърхността.

Arquiste Flor Y Canto

Мнозина обожават тази екзотична комбинация от мексиканска тубероза, плумерия и невен. Не само заради загадачността, която този аромат придава, но заради свежеста на невена. 

Selena Gomez

Със сладките си нотки на малина, ванилия и шоколад, дебютният аромат на Гомес е истинско бижу в бутилка.

Glowing by J LO

Нека аромата на кожата ви заблести! Тази впечатляваща бутилката притежава нежна брокатена смес с дълбок аромат на сандалово дърво и полутонове ванилия, която не само ще усещате, но и ще виждате как отразява слънчевите лъчи по тялото ви.